При избора и използването на обувки спазвайте следните правила:

Изберете правилните обувки по размер и пълнота, като се вземат предвид възрастовите характеристики на стъпалото. При монтиране обувките не трябва да причиняват неудобство, краката не трябва да се компресират. Неправилният избор на обувки включва редица проблеми – продуктът се деформира, отклонява шевовете, разкъсва кожата и т.н.
Използвайте обувки със специална лъжица или рогозка за обувки, за да избегнете деформация или хлабина на гърба.
Като премахвате обувките си, първо трябва да разхлабите цикъла или ключалката, след което да го държите на ръка. Никога не сваляйте обувките си докато ходите по гърба.

Обувката е с ключалка „мълния“: Най-сложно движение на резето да се върне към първоначалната си позиция и опитайте отново бавно, докато разхлабване крепежни елементи, необходими за намаляване на резето до края, на правото да се вземат обувки пълнота и obemniku върхове; Навременният ремонт на ходила в обувки със стегнат пръст, за да се предотврати преждевременното износване на горната част на материала.
Когато използвате обувки, помислете за сезона. Не забравяйте, че обувките и обувките от синтетична кожа не могат да предпазват от влага. При влажно време е необходимо да се използват водоотблъскващи препарати. еднолични светли нюанси на с особен вид довършителни „събиране“, два цветови ефект на износване, както и на кожата с естествена повърхност зърно без покритие филм, когато влагата може да промени цвета си, която изчезва, когато пълното изсъхване на обувки което не е грешка.
Обувки от синтетична, изкуствена и комбинирана кожа, предназначени за употреба през пролетта и есента, когато температурата през лятото не е под 0º.
Не е позволено да се мият обувки от всякакъв вид. Чрез замърсяване почиствайте повърхността на обувките с мека, влажна кърпа. Обувките не трябва да се търкат тежко, тъй като външната повърхност на материала на обувката може да се повреди.
Избягвайте контакт с обувки, соли, алкали, киселини и други химикали.
Сушене на мокрия обувки трябва да бъде при стайна температура от нагреватели или източници на топлина, като се избягва директна слънчева светлина, след запълване на смачкана хартия или вмъкване на специален инструмент (втулки) за поддържане на формата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *