Как да изберем велосипед за растеж: маса за деца

Всички деца са много активни. Те обичат да бягат, да скачат, да бързат по улиците на скутер, ролери или велосипед. Скейтът не е причинил нараняване, велосипедът за детето трябва да бъде избран много внимателно, следвайки много правила. Поради това въпросите на родителите за това как да изберат правилния велосипед за деца винаги са уместни. След като направи такава покупка, майките и бабите искат да са сигурни в безопасността на детето си, да се грижат за здравето си. Ако пренебрегнете всички тези изисквания, моторът може да бъде не само неудобно за кънки, но и опасно за здравето. И, разбира се, няма да донесе удоволствие на детето. Как да изберем дете велосипед и ще бъде разгледано в нашата статия.
Класификация на велосипеди за деца и тийнейджъри

Всяко разумно лице, преди да купи нещо значимо (и велосипедът може да бъде отнесен към тази категория), счита, че е важно да бъдем професионално информирани. Ползата за това е масата на източниците, вариращи от интернет и завършващи с професионални консултанти по продажбите на специализирани магазини.

Първото нещо, което трябва да разберете, е класификацията на велосипедите. Има две основни класификации – типът и диаметърът на колелата.

Типът велосипеди са:

планина;
магистрали;
град;
туризъм;
сгъване;
за свободен стил;
писта;
детски и други.

Детските велосипеди се класифицират от професионалисти според диаметъра на колелата, съответстващ на растежа на детето. Така например, с нарастването на бебе 85-110 см – изберете 12-инчови колела. Ако височината на детето е 110-125 см – поставете 16-инчови джанти (с рамка с размер около 9 инча). За деца с височина 115-135 см, колелата имат диаметър 20 инча.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *