Към днешна дата, по-голямата част от превозните средства, с помощта на хидравличната система

маркуч спирачка има функцията за разпределение на налягането в двата хидравлична спирачна на гумата. Само ръчната спирачка може да бъде контролирана пневматично, което означава, че спирачният ефект се постига тук се дължи на пониженото налягане на дроселната клапа или на вакуум помпа. Следователно, в пневматични системи маркуч спирачка трябва да бъде депресия тръба. Ако вместо това е необходимо за извършване на хидравличната течност, тръбата на спирачката трябва да бъде устойчив на налягане маркуч. И в двата случая, обаче, ние трябва да се борим жегата.

Отрицателното налягане трябва да бъде получена от колектор храна, която се намира в близост до двигателя, където температурите са много високи. От друга страна, също маркуча под налягане трябва да влизат в контакт с топлината, особено в резултат на триене между спирачните дискове и спирачните накладки. Освен всичко това, под капака температурни разлики винаги са много големи. По време на шофиране, на някои места те създават температури от няколко стотин градуса по Целзий. През зимата, от друга страна, след като двигателят се охлади, температурите могат да станат по-ниски от 0. В дългосрочен план, това може да доведе до разлика от износване. Тъй като тръбата за спирачка е силикон или каучук основа с инкрустация на метални влакна в средата, в случай на износване на материала на покритието са създадени видими пукнатини. На пръв цилиндъра става пореста (просто го натиснете, или го да се чувства малко „). След, пукнатините, които се създават в него стават все по-видими. В този случай не може да се избегне замяната му.

Пукнатините могат да намалят спирачния ефект поради изтичане на течност или сгъстен въздух да избяга от тръбата. Ето защо, по време на спиране на зареждане с гориво, е необходимо да се погледнете в резервоара за спирачна течност с помощта на тест-лентички. По този начин вие ще бъдете в състояние да открива дори най-замърсители в случаите, когато на масления филтър е дефектен. В нашия онлайн магазин ще намерите всички необходими резервни части (например, разпределителния вал, масло тава, фарове за мъгла и т.н.) за по-голямата част от автомобилните марки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *