Автомобилни части и консумативи

Ние предлагаме резервни части от известни производители, в това число: Bosch, Sachs, Беру, Hella, Valeo и Febi, Bilstein, TRW, Ate, K & N, Мецгер и много други. Осигуряване на добро качество на резервни части, както и максимална сигурност на пътя, те са нашите приоритети. Нашият онлайн магазин е много интуитивен интерфейс, който ще ви спести часове време и часове в търсене на желания продукт.

Също плащането може да се направи бързо и лесно чрез PayPal. Това не означава, че вече не приемаме добрата стара фактура с банков превод или COD; по-скоро, ние искаме да предложим възможността да купуват резервни части по възможно най-простия начин.

Ние сме много горди от нашия бизнес модел. В повечето случаи, резервни части нашите вече са доставени на следващия ден след покупката. Вие никога не ще трябва да се справят с дълги периоди на изчакване; ние знаем как ценно време днес. За поръчки над 120 евро, няма да има такси за доставка. В допълнение, тя ще има двуседмичен срок за оттеглянето на продуктите, поръчани в съответствие с подписания договор.
Ако не можете да намерите, например, печатите на спирачната челюст или фаровете, които трябва или искат да имат повече информация за нашия онлайн магазин, ние само да ви помоля да погледнете нашата уеб страница. Ако имате допълнителни въпроси, можете да се свържете с нашия екип за поддръжка. Надяваме се, че посещението ви в нашия онлайн магазин е приятно и ние Ви благодарим предварително за отделеното време.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *