Каква е разликата от конвенционалните фарове?

За разлика от обикновените осветителни тела, фарове за мъгла осигуряват ярка светлина бял жълт спектър. Тези цветове имат максимална проницаемост през въздуха пълни с вода или прахови частици. Обектив мъгла е особено ефективна, защото те осигуряват по-широк обхват на светлината, което ви позволява да обхване не само на пътното платно, но и от страна на пътя.

Ефикасността лампи мъгла увеличава поради техния метод на монтаж. Фарове за мъгла, монтирани под основните фарове, тъй като плътността на мъгла и други атмосферни явления са много по-малко близки до нивото на земята. По този начин, на светлинния лъч е по-лесно да мине през вода или прах каша.

Видовете фарове за мъгла

Има няколко класификации на осветителните тела. По този начин, в съответствие с техните оптични свойства, фарове за мъгла се разделят на два вида:

-рефлекторни;
– вече бе споменато по-горе.

фарове за лещи са по-популярни сред собствениците на автомобили, тъй като светлинният поток се разпределя по-равномерно, като по-добър изглед. За висока ефективност на купувачите са готови да простим на обектива фарове дори по-високи от тази на рефлекс модели на разходите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *