Замяна на катализатор флаш потисник: Съвети, опции, цветове

Един от основните критерии за качеството на цялата кола, можете да просто се обадете тихо. Когато се появи от шумозаглушителя време на движение или празен ход на силен шум, е възможно да се използва алтернативен метод за модифициране на отделните елементи на евакуацията и замяната на катализаторната система от лявата страна на тези методи. Трябва да се отбележи веднага, че в такъв ремонт на най-добрите специалисти, участващи в грижата за настоящето и не работят самостоятелно.
Опции за действие (първо издание)

Вариант е на първо място – е пряк Подмяна на катализатора с нов, а след това просто го купи за голяма сума (не по-малко от 30 000), а след това плаща (за цялата работа на механиката на центъра за услуги от 1000 до 5000, по региони ), и да се насладите само комфортно пътуване в колата.

подходящи мерки, е загуба не на бедните или тези шофьорите, чиито автомобил се обслужва. Ползите от подмяна на катализатора за новия само две: Първо, не рискуват да изгубят машината, гаранцията чрез инсталиране на независим, и второ, на емисиите на CO2 да бъдат много ниски, както са доставени от производителя на превозното средство.

Въпреки това за подмяна на катализатора очевидните недостатъци, като например високо покупната цена и всички ремонтни работи. Заместени страна гарантира висока надеждност и може да изисква в близко бъдеще отново нещо ново. Разбира се, животът на новия катализатор е много ниска, и няма гаранция. Като цяло, солидна perdimanokl получи, освен, че собственикът на колата получава само гарантирано да запази колата си, където е закупен нов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *