Опциите бюро

Когато става въпрос за избор на офис мебели, тя може да бъде ужасяващо с разнообразието от възможности, които съществуват. Можете да направите вашето решение на търговска марка, защото тази марка е синоним на качество. Можете да вземете решението си въз основа на цената, тъй като не е нужно една банка, пълна с пари в брой. Или можете да вземете решението, което се побере в пространството си и отговарят на вашите функционални нужди на работно място.

Какви бюро трябва да получа? Ето някои от тях да се мисли за офис сценарии за вас.

Офис – сценарий А
бюро
Искам да имам бюро за моите работно пространство, стени и хранилище за файлове. Искам режийни съхранение на стената ми или рафт за моята стена. – Трябва да получите такси. Кабини идват в двата края на бюрото за съхранение като цяло със стени панели и въздушни кошчета и чекмеджета системи.

Офис сценарий Б
Модулна компютърно бюро
Искам бюро, което се вписва х осем фута офис площи в моя дванадесетфута, но имам, че аз предпочитам да не се покрие прозорец. Имам нужда от колкото площта на щандовете, колкото е възможно и да съхранявате файлове, включително и рафтове за съхранение. – Трябва да получиш модулна работно бюро. Модулна бюро могат да бъдат отрязани, за да се изискват вашите размери и по принцип е клетка без стените на панела. Модулна бюро предоставя площта на щандовете и бин съхранение. Това могат да бъдат персонализирани да се поберат си пространство и да бъдат направени в U-форма, L-образна форма или едно гише.

Офис сценарий C
Изпълнителният стил U-образна бюро
Искам бюро, които отговарят х 10 фута офис в моя 10 фута има стабилно за съхранение и съвременен стил. Аз искам да крия офис материали и краката ми от тези, които минават. – Трябва да се получи изпълнителен U-образна бюро. Повечето, ако не всички, изпълнителни U-образна бюра идват с една сергия на гърба на бюрото заедно с скромност панел в предната част, крие всичко под бюрото. Допълнителна съхранение е на разположение да отговарят на изпълнителната бюро случаи на книги, шкафове и картотеки за да се включи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *