Нова Година фирмено парти: какво да облека за празника

Нова Корпоративна Какво Нова година остава много малко време, трябва да отнеме време, за да се определи местоположението, изберете тоалета. Много жени работна ваканция започва много преди фирмени партита 31 декември Нова година. Какво се случва на парти с колеги, за да бъде елегантен и привлекателен? В крайна сметка, празник е много специфичен, той ще бъде налице и шефове и подчинени, ценят непринудена атмосфера. Няма съмнение, от голямо значение и място за корпоративна тема, която до голяма степен определя избора на облекло.

ресторант
За банкет в костюм ресторант трябва да съчетава елегантност, стил и комфорт. Вечерни рокли дълги, много неприятно да танцуват диви и да участват в състезания. Затова се побере под коктейлни рокли коляното, елегантни костюми, включително панталони. и печатни плат с цвят рокли до комплекс дантела и Дантела редят гъста.

Идеално – класически малка черна рокля с ярки аксесоари, добавки под формата на яки, шалове, ръкавици, колани. Бижута може също да се повиши по-масивна и по-ярка, отколкото всеки ден. Вечерно облекло трябва да бъдат запълнени с дебели чорапогащи и затворени обувки. Heel Височина – средно е удобно да танцува или да се забавляват в състезания.

страна
Повече от обикновен костюм, за да бъде там, където честването се провежда в природата в страната къщи и центрове за отдих. Дневна дава път за изход, особено ако планираните корпоративни фойерверки, танци около коледната елха. За такъв празник трябва да се даде предимство на дрехи, изработени от лек жарсе – облича в мек вълнен пуловер с весели рисунки, флорални скачач. За да се постави по-добре да се избере удобна пета помпи малки улични – обувки или ботуши за едноличен стабилна твърда.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *