Купуването на козметика в специално определени райони

Въпреки че качеството на внесени от чужбина и произведени в руските козметика се следят, очевидно е, че пазарът не е само на сертифицирани продукти. Това може да са фалшификати от продукти на известни марки или продукти от неизвестни компании. За да се избегнат злоупотреби, всички козметични продукти на стойност купуват в големи магазини или аптеки, които не са в пазари или в палатки в подлезите. В допълнение към специализирани магазини, като правило, консултант, можете да получите цялата информация, имате нужда и да вземат на проби.

Винаги проверявайте срока на годност на крема.
Дълготрайност – срок, определен от производителя на продуктите, при спазване на определени условия за неговото транспортиране и съхранение, безопасни за живота и здравето на потребителя, а потребителят запазва характеристиките.

Бъдете внимателни, крем „оцелеят“ до датата на годност, само ако той държи прав – в не много влажна и топла стая. Сигнал към споменатия агент унищожени рано, може да бъде промяна на цвета, мирис или текстура, например сноп компоненти емулсионни – мазнина и вода. Незабавно и без угризения, губите пари. От време на време трябва да се извърши одит на дома им опис на козметика, навреме, за да се отървете от изтеклите буркани.

Да не се купуват козметика спонтанно
Първо, опитайте се да намерите, ако има всякаква информация – тя може да ви спести много чувство на неудовлетвореност и отпадъци. Говорете с консултанти, така козметична компания, да получите на проби. Всеки уважаващ себе си козметика производител вече има уеб сайт, където можете да намерите много полезна информация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *