Най-добър матрак за Странично лежащи

От видовете матраци на разположение на жизнените матрак търговски съвети, които трябва да знаете, че има много информация, която може да ви подготви да направи най-доброто решение. Независимо от това, при избора на матрак, най-важната част от всичко това на специалните нужди на тялото ви.

Някои от най-добрите матраци просто не могат да бъдат подходящи за вашето тяло. Начинът, по който спите и всички други условия могат значително да повлияят на бъдещия си избор матрак. След като разберете тези точки, вие сте по-добре да изберем матрак, който е наистина голяма борба.

Това може да направи всичко различно в съня си за следващите 7 до 10+ години. Вземете следната информация в крачка, за да ви помогне да направите най-доброто решение при избора на матрак!

За най-популярният стил спане, има някои митове, свързани най-добрите матраци за странични траверси. Една фирма за матраци обикновено не е най-добрият вариант, нито е матрак, който е изключително мек – но има и изключения за правилния човек.

Най-важната част за страничен спален вагон е да се намери, че сладко място – матрак, който има само правото размер на подпомагането. Тя не може да се подчертае, бедрата и раменете, но е необходимо да се намали натискът в тези области. Матрак, който е мек, за да се даде възможност на тялото да потъне в нея малко, запазвайки естествената подравняване на тялото непокътнати през цялата нощ.

Мека, но не прекалено мек е ключът тук. Тялото трябва да слезем малко да запази гръбнака правилно подравнен – твърде много или твърде малко може да доведе до лошо нощен сън, както и болки в ставите.

Най-добър матрак Обратно траверси
Докато една страна спален вагон се нуждае от по-мек подход за подкрепа в ключови области, има безпрецедентно внимание най-вече с обратно траверси – отзад.

По-конкретно, долната част на гърба в областта, които трябва да бъдат подкрепени от матрака. Най-добрият матрак за обратно траверси обикновено попадат към „истински“ край на матраци, където матрака е в състояние да осигури подкрепата, без да е прекалено твърда. Ако матракът е прекалено твърда, тя ще притиска гръбначния стълб, което води до неприятно нощен сън.

Започнете със средно-твърд матрак, че ще подкрепи тялото си и гърба си – кривата подкрепа него.

Най-добрите Матраци за стомаха траверси
Последното нещо, което искате като стомаха спален вагон е да потъне твърде много в леглото. Тя не взема прекалено много въображение, за да видим какво ще направи гръбнака.

А средно твърда матрак може да се осигури ниво на подкрепа само за стомаха траверси. Това ще ви помогне да се запази от изви гърба си, когато спи, но с достатъчно подкрепа, за да ви средната част на тялото. Опитайте някои матраци, които се погрижат за вас като стомаха спален вагон, за да видите дали можете да намерите, че „точно“ подкрепа.

Някои от най-добрите матраци за стомаха траверси осигури средно-твърда подкрепа и внимавайте за болки в гърба и лоша поза обикновено в такива траверси.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *