Шест съвета за закупуване на по-добро

трябва да бъде първата задача да бъде списък купувач за задача, но тя често е един от последните, направено – преди да правите каквото трябва финансите одобри място в аванс.

Това звучи очевидно, но без официален ангажимент, колко можеш да вземеш от вашия кредитор, вие нямате нищо. За много добра и да преговаря за покупка, купувачите трябва да бъде в състояние да се движи бързо и решително; гърдите на война трябва да бъде отворена и достъпна, в противен случай ще загубят до някого, толкова по-сериозно, отколкото си.

Бъдете готови за готов бизнес – там е повече от разумен шанс, че къщата, която искате да купите, може да се предлага за продажба чрез търг. От всички методи на продажба, която е победила на този, който купувачите с най-лошото.

Докато повечето купувачи да разберат общите правила за закупуване на търг (офертите са безусловни, има тайна резерв е създаден, 10% депозит дължи, преговаря с най-висока цена, ако е под минималната цена, и т.н.), по-голямата са мнозинство не са запознати с протоколите на натиска и контрола, който може да бъде в резултат на кандидата и като зайци в светлината на фаровете в края замразяването идват големия ден.

Едно от решенията е да се други търгове вземат суха писта; наблюдава как агент / търга работят в стаята и да преговаря назад и напред с кандидатите и продавачите; видим какво заръчва тактика работа и който се провали безславно; забележете как на кандидата може да бъде манипулиран лесният с малко познания на процеса – не обещава да бъде един от тях. Още по-добре, да получите професионална помощ или представителство на търг с адвокат купувач, който знае всички въжетата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *